1 Ağustos 2008 Cuma

Codbirliği Ve Team eXtreem Offical Web Sitesi Hakkında

Kanların üye olduğu sözde düzeyli ve hilesiz oyun oynadıklarını iddia eden bu birlik aslında son derece düzeysiz ve kendini beğenmiş bir gruptur. exTReemSw!xx adlı oyuncunun bizim sunucumuzda nasıl seviyesizleştiğini gösteren ss ler burada mevcuttur. Artık siz kararınızı veriniz Call Of Duty de bu gruba girmek isteyip istemediğinizi... Bu forumun amacı bence üye sayısı olarak zenginleşip para kazanmaktır.



Seviyeli ve hilesiz oyunun en büyük örneği FOX klanıdır bence. Bizde yeni açılan bir klan olarak onların yolundan ilerliyoruz. Bize hiçbirzaman hile kullanıyorsunuz veya üyeleriniz terbiyesizdir gibisinden bir uyarı gelmemiştir. Amacımız zaten profesyonel bir klan olmaktan ziyade terbiyerli ve düzeyli bir oyun oynamaktır. Codbirliği bence tam bir fiyaskodur , kimsenin katılmasını tavsiye etmem.





15 yorum:

Atom dedi ki...

Tamamen Katılıyorum Senol Abi...

mjollnir dedi ki...

Yani Sozde Hilesiz Ve Kusursuz Bir Oyun İcin Tum Klanları Altında Topluyo.Boyle Bir Klna Bunu Yaprsa Artik Sonumuz Hayır Olsun...

winstn dedi ki...

Kendini beğenmişlikden başka bir şey değil seviyesizce konuşmalar, kendini beğenmişlik insan ne kadar iyi oynasada efendi olmadıkdan sonra hiç birşeydir ...

  dedi ki...

Bugün Geldi Sw!x denen Seviyesiz ve hileli arkada$... Zibidy nickiyle sonra attım ve gelip yok turnuvalarda oynuyoruz yok bilmemne diyerek hile olmadığını ima etmeye çalıştı... Tek bildikleri inkar etmek başka bişey bilmezler bunun gibiler...

Fatihdizisi dedi ki...

Böyle bir klana başka ne yapılabilir ki ? siz haric türkiyedeki bütün klanlara sorun bakalım beni. nası oluyor oynuoyormuşum ? pc başından olmaz böyle işler. gerekirse geleceksin internet kafeye aynı laflarını böyle tekrar söyleyeceksin. 3 ayda öğrenmedim bu oyunu sizin gibi. 5 senemi verdim. kendi aranızda böyle oldu bittiye getirerek kimseyi kandıramazsınız. bana kefil olacak klanların listesi sizin oyuncu listenizden uzundur. gel bizde oyna dediğiniz adama hile diyecek kadar kücüksünüz zaten. konsol konuşmalarının hic birinde hile, argo vs vs yoktur. ben aranızdan kime sende hile var dersem kes lafını duyarım herhalde. serverdan punkbuster attı gibi bir ibare kullanılmış. buda gereksiz ve büyük yalanlar. sizin serverinzda sadece zibidy nicki ile oynadım oda hic atılmadı. zibidy nickini kullanmamın nedeni de swix nickyle girince serverdan atıyor olmanızdır. bu camiada kalıcı olmak istiyorsanız. hoş görülü olacaksınız. adam gibi cek demonu ver deseydniz. hem bunlar olmazdı. hemde gercek oyuncu nası olur görürdünüz :) ki böyle kück yalanlara alet olmamamk icin her macta demomu alıyorum. bu kadar uzun yazdım ki anlayasınız diye.

Name7ess dedi ki...

Size neden hile diyen olmadı acaba biliyor musun? Takımımlar maç yaptık sizinle skor 23-1'di hatırlarsınız belki. Öncelikle kendi oynayışınıza ve seviyenize bakın sonra gein böyle soylu, seviyeli ve bilinen takımlara laf atın.!!!!! Siz Xfire ortamına falan hiç karışmayın bence gidin oynasana da oynayın bu oyunu, Adam olun da gelin!!!

StreakeR dedi ki...

Bence Swixx haklı ne açıdan bakarsan bak.Adam her maç demomu alıyorum dio.Madem çok eminsiniz atsın size demoyu oyunu öğrenin:P Bu oyunu oynayacaksanız ilk kimin nsl bi oyuncu olduğunu öğrenin.Ayrıca TeamExtreem'den de terbiyesiz bir oyuncu çıkacağını hiç ummuyorum ve bu arada ezik olduğunuz insanların yorumlarını silmenizden belli..

Unknown dedi ki...

slm mob arkadaslar bunu yayınlamazsınız ama ben yinede yazayım:)
ben niko eXtreem niko:)
canım arkadaslarım ilk önce sunu belirteyim ben 38 yasındayım ve siz daha piyasada yokken ben buna benzer oyunları hobi olarak oynuyordum:)
bunu neden dedim cünki oyun bizim için bir hobidir ezelden beri ama siz işi ilerletmişiniz ayrıyetten bide hakaret boyutuna getirmişiniz:)
bizim klanın kurulmasındaki amac küfürsüz argosuz neşe içinde vakit gecirmek yani bir iddiamız yok olsada bi anlamı yok:)
o yüzdendirki bizim klanımızdaki arkadaslar 30 ve üzeridir bir kaç arkadasımız hariç onlarda cok delikanlı arkadaslardır:)
sizinle bi laf kabalığı olmuş olabilir bundan öncede olmuştur bundan sonrada olabilir ama hersey belirli bir uslupla olur
siz bizim foruma yazmısınızda yazmısınız, yeni gördüm:)
orda bunları yazmamışınız oysaki yazsaydınız onuda yayınlardık merak etmeyin:)
birde fox clanı daha iyi orda oynayın demişiniz evet fox clanını ezelden beridir tanırız gercekten karekterli arkadaslar vardır onlarla bizi kıyaslamanızda acaip bi durum onuda belirtmeden gecmeyeyim dedim:)
keske sizinde forum sayfanız olsaidide bizde oraya üye olup edepli ve insanca bi şekilde bişeyler yazabilseydik ama malesef sadece blog unuza yazabiliyorum,
bakın bu zamana kadar hiçbir clan için bu kadar uzun yazmadım değerinizi bilin:)
cok uzatmısınız gerci uzatsanızda uzatmasanızda bizim için bi fark yaratmaz ancak ben ılımlı biriyimdir o yüzden bu yazıyı yazma gereği duydum.
hoscakalın dostcakalın arkadaslarım...

exTReem|Medic dedi ki...

Ya arkadaşlar oyun bu oyun bırakın bu saçmalıkları...swixx naaptın kızdırdın bu milleti bilmiyorum ama emin olduğum birşey var ki seni tanıdım tanıyalı üstüne oyuncu görmedim,olsa da ki vardır elbet sen ahlakınla 1 numarasın hile yapmazsın ihtiyacın da olmaz bizim klanı eleştiren arkadaşlarda bilsinler ki biz 24-0 da yenilsek hile yapmayız yapmadık ta skor değil eğlenme arkadaşlık önemli bizde evet iddialı olduk ama asla skorda değil önce sağlam bir klan olduk..Lütfen kişisel hakaretleri bırakın oyununuza bakın...başarılar ,sevgiler...

Unknown dedi ki...

bu swix hileci
elimde kanıt yok ama ben anlarım hileci
kanıt a ne gerek var burda varken hileci
lan geym lere de geliyo ordada hile açmaya kalktı büyük abiler dövüyodu lan geym den kaçtıydı hatırlayan hatırlar.
beşiktaşta yaşandı bu olay hatta.
ama hileci xfire gibi nacizene bir ortamdan bölelerinin uzak durmasını istiyoruz.Oynasana ya yönlendirenler ordaki ortamdan gelmeki oraya gitsin diyorlar katılıyorum onlara.biliyolar demekki.
swixlere BAN!

Fatihdizisi dedi ki...

emre bunlar şakadan anlamıyor olabilir :D

Senol Sahin dedi ki...

Birçok şey yazmışsınız , en baştaki konuşmada ben zaten gerekeni demiştim arkadaşa ve tam gereken kişiye uyarıyı yapmak üzereyken kendisi fazlasıyla terbiyesizleşti maalesef sslerdende görebilirsiniz. Ben onun bunun yaşını bilmem, kaç senedir oynadığınızda açıkcası umurumda değil. Bende 29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bu tür oyunları oynarım. Sorun iyi oynamak veya hile kullanmak değildir , SORUN OLAN EFENDI GIBI OYNAMAKTIR , TERBIYESIZLEŞMEDEN.. İyi güzel bir forum kurmuşsunuz codbirkik diye ama kendi kurallarınıza kendiniz uymuyorsunuz. Benim klanı kurma sebebim milleti ezelim birinci klan falan olalım değildir , birlikte düzeyli bir oyun oynaktır. Madem o kadar bilinçli insanlarsınız terbiyesizlik yapan arkadaşınızı uyarırsınız , yapılması gerekende budur , bana gelipte burda yok skor budur , yok sizin klanınız şudur demeyin ; çünkü umurumda bile olmaz açıkcası...

Fatihdizisi dedi ki...

terbiyesizlik demişsiniz nerde bu göremedim ben ? ordaki en ağır laf "kes". bumu bu kadar ağırınıza gitti ? adamların bana xfdan neler neler yazdı. ama ben o küfürleri buraya koyacak kadar kücük biri degilim. sana özel olarak uyarımı yaptım. ama sen oyuncularını uyarmayı bilmiyorsun herhalde ? gerekli ilgiyi gösterseydn oyuncularına bunlar zaten olmazdı. ayrıca bizim klanda eskiden oynayan "cehennet" nicki yigit kişisi sizde fake olarak oynamaktadır. kim oldugunu acıkayabilicekmisin ? extreem klanı ile tüm ilişkisi küfür, hileli cfg vs vs yüzünden kesilmiştir. ayrıca 10 dan fazla klandan atıldı. sizde oynuyor nedense ? benide serverdan atan kişi büyük ihtimal yigittir.

dF][NFSMW dedi ki...

extreem niko gereken her seyi söylemis :) MOB ların yeni kurulmuş olduğunu göz ardı etmeyelim, bi yanlis yapmislar ama er ya da geç team extreem i ve codbirligini anlayacaklardır.

Senol Sahin dedi ki...

Gerekenler konuşulmuştur , bundan sonra herhangibir MoB laf atma , küfür etme gibi bir olaya girerse klandan ATILACAKTIR.....