21 Ağustos 2008 Perşembe

Call Of Duty 2 ve Call Of Duty 4 ...RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffao Hatası

Call Of Duty 2 (cod2) veya Call Of Duty 4 (cod4) oynarken ...RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffao hatası alıp oyundan atılıyorsanız yapmanız gereken ilk şey bilgisayara restart atmaktır. Bilgisayar tekrar açılınca birdaha oyuna girmeyi deneyin , yine aynıhatayı veriyorsa punkbuster güncellemeniz gerekmektedir.

PunkBuster güncellemek için öncelikle pbsetup ı indirmeniz gerekmektedir. Call Of Duty 2 için BURADAN , Call Of Duty 4 için BURADAN pbsetup indirebilirsiniz.

Dosyayı indirdikten sonra Call Of Duty 2 için indirdiğiniz pbsetup ı "Activision\Call of Duty 2\pb" klasörü içine atıyoruz ve programı çalıştırıyoruz. Program çalıştıkdan sonra UPDATE e tıklıyoruz ve bekliyoruz. Bu işlem 1-2 dakika sürebilir. Daha sonra call of duty 2 için punkbusterı update etmiş oluyoruz.

Call Of Duty 4 Modern Warfare için ise indirdiğimiz cod4 için olan pbsetup ı "Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\pb" klasörü içine atıyoruz ve programı çalıştırıyoruz. Program çalıştıkdan sonra UPDATE e tıklıyoruz ve bekliyoruz. Bu işlem 1-2 dakika sürebilir. Daha sonra call of duty 4 için punkbusterı update etmiş oluyoruz.

Bu işlem leri tamamladıktan sonra bilgisayarımıza birkez daha restart atıyoruz , tekrar açıldığı zaman sorunun çözülmüş olduğunu anlarsınız. Bu işlem denenmiş ve başarılı sonuç alınmıştır..

İyi Oyunlar

Hiç yorum yok: