21 Ağustos 2008 Perşembe

Call Of Duty 2 ve Call Of Duty 4 de Yüksek FPS Almak

Frame Per Second olarak bilinen FPS nin online oyunlarda özellikle cod2 ve cod4 de oyunun akıcı olması için yüksek olması önerilir. Genelde ideal olan 120 ve üstü fps dir fakat ne kadar yüksek fps alırsanız o kadar iyi bir oyun oynarsınız. FPS yükseltmek için ilk yapabileceğiniz şey console açarka birkaç kod yazmaktır.
Örneğin ;
\com_maxfps - bu komut sizin fps nisi sınırlamanıza yarar. Birçok sd maç server da eşitliğin sağlanması için sınır 250 fps dir.Eğer ekran kartınız ve sisteminiz (işlemci yani cpu ve ram) yeterli ise benden tavsiye maxfps değerini 1000 olarak giriniz. Bu sayede sisteminizin sağladığı en yüksek fps yi alabilirsiniz.

Oyun sırasında fps nini görmek için console a \cg_drawFPS 1 konutunu girmelisiniz. Bu komutu girdikten sonra oyun sırasında sol üst köşede kaç fps aldığınız yazar. Eğer fps niz 60 ve altı ise size tavsiyem sisteminizi değiştirmenizdir.

Çift çekirdek bir işlemci , 2GB DDR2 ram ve 512 GDDR3 bir ekran kartı yeterli fps almanızı garanti eder.

İlerliyen günlerde blogumda call of duty , call of duty united offensive , call of duty 2 , call of duty 3 , call of duty 4 , call of duty 5 online oynamak için performans artışı alabileceğiniz bilgisayar parçalarını tanıtmaya başlıyacağım. Tanıtacağım parçalar sayesinde 1000 fps ye kadar çıkabilirsiniz.

Hiç yorum yok: