29 Ağustos 2008 Cuma

Call Of Duty 2 ve 4 için Klavye Tavsiyesi REVOLTEC Fightboard Advanced




Bağlantı Şekli Kablolu
Arabirim USB
Garanti Süresi 24 Ay

Fightboard Advanced gerçek oyuncular tarafından oyunculara yönelik olarak hazırlanmış TÜRKÇE TUŞLU özel oyun klavyesidir.
Fightboard üzerinde değiştirilebilen özel "Fight Control" tuşları bulunmaktadır. Kutu içeriğinde gelen özel plastik tutacak sayesinde tuşları değiştirmeniz sadece 3-4 saniyenizi alacaktır! 11 adet "hotkey" yani özel hareket ve fonksiyon atama tuşları klavyenin üst kısmında yer almaktadır. Windows® tuşu" na yanlışlıkla basılsa bile taskbara gitmeyi önleyen özel "pad lock key" sayesinde oyunun en hararetli anında yanlışlıkla Windowsa geçip sinirleriniz bozulmayacak!

Ayrıca klavyenin sağ ve sol kenarında bulunan 5'er adet "macro key" yani atanabilir tuş sayesinde ister sol elinizi ister sağ elinizi kullanıyor olun, mouse hareketleri ve windows, oyunlarda özel oyun vb atamaları rahatlıkla bu tuşlara yapabilirsiniz. Tuşlarda geliştirilmiş hassasiyet ile USB 2.0 bağlantı sayesinde hızlı hareket algılama ve çok özel karbon görünümlü kaymayan yüzey ile birlikte tam kontrol sağlanmaktadır.

Klavyeniz ile beraber gelen software özel program bu "macro key" ler ile daha fazla ve özel kısayol tuşları ve atamalar yapabilmenizi sağlar. Revoltec Türkçe Klavye; Türk Oyuncularının da ihtiyaçları düşünülerek, Forumlarda yapılan anketler aracılığı ile Alman Mühendisler eşliğinde tamamen Oyunculardan Oyunculara yönelik geliştirilmiştir. Tamamı Türkçe Olan Klavye, Vista ve XP tam uyumludur.

Teknik Özellikler:
Tuş: 104 Tuş
Kısayol Tuşları: 11
Atanabilir Tuş Sayısı: 10 (20 çift atama ile)
Bağlantı Arabirimi: USB 2.0 (USB 1.1 ile de uyumludur)
Karbon Dizayn
Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows Vista / XP 64 / XP / 2000

Fiziksel Özellikler:
Boyutlar: 495 x 200 x 28 mm (L x B x H)
Ağırlık: 0.9 Kg

Hiç yorum yok: