20 Ağustos 2008 Çarşamba

Call Of Duty Road to Victory - PSP

Yapımcı: Activision
PSP® sistemindeki yepyeni Call of Duty görevleriyle...
düşmana rahat vermeyeceksiniz.

Call of Duty: Roads to Victory oyuncuları daha önce bir Call of Duty oyununda görülmemiş yepyeni görevlerde 82. Hava Bölüğü piyadesi, Kanada Birinci Ordusu silahşörü (her ikisi de seride ilk kez) ve elit Britanya Paraşüt Alayı komandosu rollerine sokuyor.

Yerleşik silah savaşları, keskin nişancı çatışmaları ve uçak saldırıları gibi yepyeni özelliklere sahip olan Call of Duty: Roads to Victory el konsolu oyuncularını Call of Duty'nin yoğun tempolu, adrenalin dolu dünyasına çağırıyor.

Etkileyici Oyun Tarzı: Yepyeni bir Call of Duty deneyimi olarak baştan tasarlanan Call of Duty: Roads to Victory sizlere üç Müttefik askerinin gözünden epik aksiyon sunmayı vaat ediyor. Oyuncular 14 yoğun savaş ortamında Alman savaş makinelerinin dehşetiyle yüzleşecekler.
Özenle Tasarlanmış Kontroller: Call of Duty: Roads to Victory oyunculara kendilerine en uygun el konsolu deneyimini yaşamaları için dört farklı kontrol şeması sunuyor. Oyuncular bu II. Dünya Savaşı deneyiminde hayatta kalabilmek için bir anda kolayca yere yatıp siper alabilecek, el bombaları fırlatıp, düşmanlarına nişan alabilecekler.
Çokluoyuncu İmkanları: Call of Duty: Roads to Victory hızlı ve heyecanlı çatışmalar için Deathmatch, Capture the Flag ve King of the Hill modlarında 2-6 oyuncuya kadar (ad hoc) çeşitli çokluoyuncu seçenekleri sunuyor.

Hiç yorum yok: