20 Ağustos 2008 Çarşamba

X-Fire Call of Duty 2 & 4 Gamers

Türkiye'deki oyuncular hep orjinal oyunların pahalılığından yakınıyorlardır."60-70 YTL oyuna verilir mi?.., Oyunlar ucuz olsa alırız.., Ne bu pahalılık?.." vs.. vs.. diye uzayan muhabbetlere hepimiz tanık olmuşuzdur illaki oyun içinde veya aramızdaki muhabbetlerde. "Orjinal Kutusunda" oyun keyfini oyuncuların bütçesine uygun bir şekilde ve piyasa fiyatının yarısı veya dahada altında bir fiyata orjinal kutularında oyunları satmaktadırlar. Orjinal cdkeylere verdiğiniz fiyata 1 tane orjinal kutusunda oyun alıp bir ömür onu saklayabilecek, cdkeyinizinde kaybolma derdinden kurtulacak, orjinal kutusunda oyununda bütün avantajlarından yararlanacaksınız. Bunlarla ilgiil aklınıza bir soru gelirse gerekli kişilere BURADAN ulaşabilirsiniz.

Bu grup sayesinde neler mi olacak?

1.Bu grup sayesinde oyuncular daha kolay ve rahat birbirlerini görebilecekler ve yine bu grup sayesinde Call of Duty 2 ve 4 oyuncularının hepsini X-Fire'ınıza eklemek zorunda kalmadan, o anda kimlerin online olduğunu görebilicekler ve X-Fire grubumuzdaki herkesi eklemek yerine sürekli aktif olan arkadaşları bu grup sayesinde görüp ekleyebilecekler.

2.Bu grup sayesinde tüm arkadaşlar o anda online olan arkadaşların hangi serverde oynadıklarına bakabilcekler ve birbirlerini eklemeden de konuşabilecekler.Böylece daha rahat ve esnek iletişim kurabileceğiz.

3.Bu grup sayesinde Call of Duty 2 ve 4 oyun partilerimizi daha rahat duyurabileceğim.

4.Bu grup sayesinde Call of Duty 2 ve 4 oyun partilerine girileceği zaman sizlerle daha çabuk iletişim kurabileceğim ve daha pratik olacak.

5.Bu grup sayesinde arkadaşlar birbiriyle daha rahat iletişim kuracak ve tanışma fırsatı tanıyacak.

6.Bu grup sayesinde arkadaşlar kendi aralarında bile o anda(eğer ki serverleri mevcut ise) karma bir maç yapabilir yada kendi aralarında ufak bir parti yapabilecekler.Ve bunun gibi birçok avantaj sağlanmış olacak bu grup sayesinde.

Ve bunun gibi birçok avantaj sağlanmış olacak bu grup sayesinde.
"X-Fire CoD2&4 Gamers" grubunuz hayırlı olsun :)

Hiç yorum yok: