27 Ağustos 2008 Çarşamba

Call Of Duty 2 Mouse Cyber Snıpa Intelliscope 2400 DPI Lazer Mouse

Özellikle fps yani first person shooter tarzı oyunlar için özellikle tasarlanmıştır bu mouse. Call Of Duty 2 ve Call Of Duty 4 de rifle veya sniper oynarken fazlasıyla işinizi görecek bir mousedur.

Intelliscope serisi oyuncular tarafından oyuncular için özel olarak tasarlanmıştır. Mouse üzerinde bulunan "kılık değiştirme" yani tek bir butonla 1000 DPI çözünülüğe düşerek gizlenin ve gizlendiğiniz yerden sniper tüfeğinizle düşmanınızı gafil avlayın! Kurşununuz bittiğinde tek bir tuşla 2400 DPI çözünülüğe tekrar geçin ve amansızca düşmanlarınızın üzerine saldırın! Hepsi sadece tek bir tuşla!

Bu ürün Intelli Light Ambient (Philips Ambient LCD lerde olduğu gibi)sistemi ile donatılmıştır. Yani Kısacası Sniper modunda mı Yoksa FPS birebir hzlı savaş modunda mı olduğunuzu anlık hatırlamanıza gerek kalmaz, saldırı ve sniper moduna göre mouse ışığı farklı yanar ve DPI aralığı farklı çalışır.

Teknik Özellikler:
Oyunlarda ve yüksek hassasiyet isteyen grafik tasarım - video editör - 3b çizim vb programlarda
kolaylık , hassasiyet ve konfor sunar.
10,800 kare saniye başına
1000/2400dpi lazer motoru
6 programlanabilir düğme
6 Teflon ayak
Tek dokunuş DPI değişim (mouse un hassasiyetini kullanım amacınıza göre değiştirerek , kullanacağını yazılıma hızlıca adapte edebilirsiniz)
Kaymaz silikon destekler
Hem sağ hem sol el kulanıcılar için çift yönlü kullanım tasarımı
Bağlantı Arabirimi: USB

Hiç yorum yok: