16 Temmuz 2008 Çarşamba

XFire Hakkında

XFire özellikle ağ üzerinden oyun oynayan kullanıcılar için geliştirilmiş bir anında mesajlaşma oyun server bulma ve ekleme programıdır. Listenize arkadaşlarınızı yine aynı programı kullanan arkadaşlarınızı ekleyerek onların hangi oyunları, hangi sunucularda oynadığını görebilir ve tek tıklama ile oyunlarına katılabilirsiniz. XFire sadece arkadaşlarınızın oyun oynadıkları sunucuların kayıtlarını tutmakla kalmıyor, aynı zamanda arkadaşlarınızın listesinde bulunan kişilerin oynadıkları oyunlar ve hangi sunucuda oyun oynadıklarına dair bilgileri sizlere sunuyor. Bu sayede XFire, oynamak istediğiniz oyunların sunucularını ayrı bir yere kaydetme zahmetinden sizi kurtarıyor. Diğer sohbet programlarının aksine oyun oynarken de mesajlaşmanızı sağlayan XFire'ın bu özelliğinden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey; oyun içindeyken "Scroll Lock+X"¹ tuşlarına basmak. Programın diğer bir özelliği ise oyunlardan video ve resim sahneleri çekmenizi sağlamasıdır ve çekilen resim ve videoları xfire profilinizden siz ve arkadaşlarınız görebilirler. Klan ve grup açmakta son derece kolaydır.

XFire sayesinde oynadığınız oyunların güncel eklentilerini ve ek paketlerini de, site site dolaşma zahmetinden kurtularak anında yükleyebiliyorsunuz. Bunun yanında, XFire sayesinde hangi oyunları ne kadar süre ile oynadığınıza dair istatistikler tutuluyor. Miniprofilinizi sayesinde, aşağıdaki linkte bir örneğini görebileceğiniz gibi, oynadığınız bu oyunları ve oynama sürelerinizi diğer insanlarla paylaşabiliyorsunuz.

Ek Özellikler :
Programın kendisinden ücretsiz alabiliceğiniz kullanıcı adı vasıtası ile hangi oyunları ne kadar oynadığınızın takibi ile o an hangi oyunları oynadığınızı başkalarınında izlemesini sağlayabilirsiniz. İnternet sayfalarınızda ve forumlarda kullanabiliceğiniz bu profil resmi örnektir...

Xfire programını BURDAN indirebilirsiniz...

Hiç yorum yok: