18 Temmuz 2008 Cuma

Call Of Duty

Medal of Honor Allied Assault oyununu yapan ekibin Infinity Ward'ı kurmasıyla ortaya çıkan Call of Duty, ikinci dünya savaşı atmosferini hem tek oyunculu modundaki mükemmel senaryosu hem de çok oyunculu oyun deneyimiyle bizlere aktarıyor.

Oyuncuların, tarih derslerinden çok iyi hatırladığımız itilaf ya da ittifak güçlerinden birinin tarafında yer alıp, savaşın vahşetini bizzat içinde yer alarak görebilecekleri Call of Duty; ID Software’in Quake III motorunun oldukça geliştirilerek ortaya çıkarılan yüksek kaliteli grafiklere ve seslere sahip bir oyun.

Oyunda, asker arkadaşlarınızla beraber verilen görevleri yerine getirirken, arama kurtarma çalışmalarında yer alırken, pusu kurup gizli harekatlarda rol oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Bütün bunlar olurken kendinizi bir Amerikan uçağından paraşütle atlarken bulabilir, ya da bir İngiliz komandosu olup Alman’lara karşı savaşabilirsiniz. Yine de bir Rus eri olup İkinci Dünya Savaşı’nın askeri kamplarında Nazi’lere karşı harekatlar düzenlemek istiyorsanız yine seçim sizin! Görev çağırıyor.

Hiç yorum yok: