13 Temmuz 2008 Pazar

Klan Kurallarımız

*** Klan üyelerimizden herhangibiri oyun sırasında diğer bir oyuncuya küfür ederse veya terbiyesizce davranırsa ilk seferde uyarılacaktır , bu tür davranışlara devam eden üyelerimizin rütbesi en alt seviyeye düşürülecektir , hala ısrarla kötü davranışlarına devam eden üyeler klanımızdan geri alınmamak suretiyle atılacaklardır.

*** Klan üyelerimizden herhangibiri oyun sırasında herhangibir şifre veya hile (WH-AIM veya Script) kullanırsa herhangibir uyarı almadan klanımızdan geri alınmamak suretiyle atılacaklardır.

*** Klan üyelerimiz kesinlikle başka bir klana üye olamazlar. Başka bir klana üye olduğu belirlenen klan üyemize bir uyarı mesajı yollanır. Mesajı dikkate almayan klan üyesi 2 gün içinde geri alınmamak üzere klandan ATILIR!!!

*** Klan üyelerimiz oyun sırasında Klan Tagımız olan kırmızı MoB yi isminin yanına yazmak zorundadırlar. Yazmayan üyelerimiz herhangibi üy tarafından uyarıldıktan sonra tagı hala yazmazsa klandan ATILACAKTIR.

*** Klan üyelerini klan içindeki uyumu sağlamak adına diğer üyelerle tersleşmemesi gerekmektedir. Bu gibi klan içindeki huzuru kaçıracak davranışlar sonucu üye önce uyarılır sonrasında düzeni bozmaktan dolayı klandan atılır

*** Hiçbir klan üyemiz başka bir klanın maçına FAKE olarak gidemez. Bu gibi durumda yakalanın üye uyarılmaksızın klandan atılır.

*** Maçlarımızda kesinlikle FAKE(Sahte-Klan Dışı) oyuncu oynayamaz , lütfen kimse maçlara FAKE oyuncu davet etmesin.

*** Klan maçlarına herkes orjinal oyuncu adı(nick) ile girecektir. Farklı isimde olanlar maç kadrosundan çıkarılacaktır...

Tüm bu kötü olayların olmaması dileğiyle , tüm üyelerimize iyi oyunlar dileriz.

NOT : Başka bir oyuncudan gelecek kural ihlalini içeren herhangibir ss(screenshot) veya video da geçerlidir.

Hiç yorum yok: