18 Temmuz 2008 Cuma

Call of Duty: United Offensive

Call of Duty: United Offensive, Call of Duty'nin gördüğü büyük ilgi üzerine ek paket olarak piyasaya sürülen FPS türü bir aksiyon oyunudur. Oyun, 14 Eylül 2004 tarihinde Gray Matter Interactive tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından dağıtımı üstlenilmiştir.

Call of Duty: United Offensive, 2.Dünya Savaşı’nın ön cephelerine ikinci bir yolculuk olan başarılı Call of Duty’nin eklenti paketidir. Zorlayıcı ve tamamen yeni tek kişilik kampanyası, yeni silahlar, karakter becerileri ve diğer genişleme unsurlarıyla doludur. Call of Duty: United Offensive yeni haritalar ve oyun modlarıyla birlikte, Call of Duty’nin ödül sahibi sinematik yapısı içinde oyuncuların savaşın kaosunu, Avrupa’nın tarihi savaş alanlarında ekip arkadaşlarıyla birlikte savaşarak multiplayer deneyiminde daha yoğun bir şekilde yaşamalarını sağlamaktadır.

Orjinal oyunun devamı niteliğindeki United Offensive'in konusu Kardeşler Takımı filminden büyük ölçüde etkilenmiştir. Ayrıca 'Sicilya Görevi' isimli bölümün The Guns of Navarone adlı filmden etkilendiği tartışılmaktadır.

13 Ekim 2006 tarihinden itibaren Call of Duty : United Offensive oynamak isteyen Steam kullanıcıların online oyun mağazasından satın alabilmelerine olanak sağlanmıştır.

Hiç yorum yok: