15 Temmuz 2008 Salı

Call Of Duty 4


Call of Duty serisinin yaratıcısı Infinity Ward, korkunç savaş atmosferini bir kez daha yaşatıyor. Ancak bu sefer tamamen farklı bir formatta. Call of Duty 4: Modern Warfare, serinin önceki oyunlarının aksine, İkinci Dünya Savaşı’nı değil, modern çağ savaşlarını konu alıyor. Modern çağın teknolojisi ve silah gücü ile dünyanın en zalim noktalarına gidiyoruz ve dünyayı tehdit eden terörist grubuna karşı savaşıyoruz.
Oyuncular, ABD ve İngiliz askerlerinin rolünü alıyor, iniş çıkış ve ani değişimlerle dolu hikayenin içine giriyor. Karmaşık teknoloji, üstün silah gücü, koordinat ayarlı kara ve hava saldırıları. Galibiyet için hız, isabet ve iletişim bir arada kullanılmalı.

  • Teknoloji harikası silahlar. 70’den fazla silah ve silah donanımı COD 4'de bizleri bekliyor. Lazer destekli tüfekler, Claymore mayınları, 0.5 kalibreli uzun namlulu tüfekler, M-249 makineli tüfekleri. Gece görüş gözlükleri, kamuflaj ekipmanı. Görevi tamamlamak için tüm teçhizat hazır.

  • Koordinatlı saldırı ve destek. Az zayiat için hava desteği gerekli. Helikopter ile taşıma, düşman piyadeleri için saldırı helikopterleri, düşman üsleri için jetler.

  • Sinema görüntüsü kalitesinde grafik ve sesler. Yeni nesil, göz kamaştıran grafikler. Derin gerçekçilik, ışıklandırma efektleri, karakter gölgeleri, gerçeğe uygun fizik değişimleri ve diğer muhteşem özel efektler. Sinema görüntüsü kalitesinde bir atmosfer.

  • Ve tabii ki online oyun. Çığır açan Call of Duty 2’nin online oyunda yarattığı kalıcı etkinin ardından, bekleyiş içindeki online oyun tutkunlarını tatmin edecek yeni multiplayer özellikleri geliyor. Sabit asker sınıflarından birini seçebilir veya uygun ekipmanı seçip yeni bir sınıf yaratabilirsiniz. Kilitli özellik ve ödülleri açmak için yetenek puanı toplamalısınız. Call of Duty 4: Modern Warfare’ı oynadıktan sonra başka online oyun oynamayacaksınız.

Tavsiye edilen sistem özellikleri şöyle:


İşlemci: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: XP için 1 GB; Vista için 2GB
Sabit Disk: 8GB boş alan
Ekran kartı: Shader Model 3.0 destekli. En az Nvidia Geforce 7800 veya ATI Radeon X1800

Minimum sistem gereksinimleri:

İşlemci: Intel Pentium4 2.4 GHz veya AMD Athlon64 2800+ veya en az 1.8 GHz'de çalışan çift çekirdekli işlemci
RAM: 512MB
Ekran kartı: En az NVIDIA Geforce 6600 veya ATI Radeon 9800Pro

Hiç yorum yok: