13 Eylül 2008 Cumartesi

COLOR-|FOX's| Sunucular Hakkında Bilinmesi Gerekenler

SUNUCULAR HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER (Önemli mutlaka okumalısınız)

COLOR-|FOX| Sunucularında KÜFÜR ve ARGO ya asla müsamma tanımıyoruz. HİLE dende nefret ederiz. Şüphelendiğimizde takip ederiz. Yakaladığımızda Bunu açıklarız.
Sunucularımızın düzenli ve seviyeli bir şekilde olması için gereken her şey yapılıyor. Bunun için bu düzeni bozmamak adına sizlere bir şekilde yapılan uyarıları dikkate almalısınız. Eğer bu uyarıları dikkate almazsanız erişim haklarınız elinizden alınacaktır. Bir daha sunucularımıza girişiniz mümkün olmayacaktır.

En çok nelee dikkat edeceksiniz;
"t_say" veya "y_say" dan yazdığınız yazılara çok dikkat etmelisiniz. Olabilir çok samimi bir arkadaşınız dahi olsa burada herkezin bulunduğu ve oyun oynamak istediği bir ortamda adına çaka diyebileceğimiz ama hiçte öyle olmayan gayri ahlaki yazıçmaları yapmamalısınız. Bu tür durumlarda atılmanız an meselesidir. Sizin için normal olan şaka dozajı başkaları için anormal olabilir. Kimseye bu tür yazışmalarınızı böyle bir ortamda yazmaya hakkınız yoktur.
-Maalesef özellikle küçük yaşlardaki oyuncuların aşırı şekilde küfürlü ve argolu yazışmalarına şahit oluyoruz. Özellikle popüler olan kısaltmaları ile. Eğer bu tür bir yazışmalarınız olduğu taktirde yine sunucudan atılacaksınız.
-FOFUMA kayıtlı olduğunuz adla oyuna girmeyi unutmayınız. Eğer farklı bir isimle girdiğinizde hemen anlaşılacağı için sunucudan atılacağınızı unutmayın. Eğer bunda ısrarcı olursanız erişim hakkınız elinizden alınacaktır.
-Sunucuya bildiğiniz şifre ile giriş yapamıyorsanız. Sunucunun şifresi değişmiştir. Şifre erişim sayfasına bakıp yeni şifreyi alıp tekrar giriş yapmanızı gerekmektedir.
-Şifre erişim sayfasına daha önce giriş yaptığınız halde şimdi giriş yapamıyorsanız bunun tek nedeni şifre erişim hakkınız geri alınmış demektir.
Daha önceden tespitini yapabildiğimiz kadarı ile iyi sicili olmayan kişilere asla böyle bir izin vermeyeceğiz.
Her müraacat eden herkeze şifre verecekmiyiz. Tabiki HAYIR.
Peki nası şifre alaaksınız. Bunun bir kaç yöndemi vardır
Eğer sizi
COLOR-FOX üyelerinden birisi tanıyorsa ona müraacat edeceksiniz. O size hakkınızda kefil olurda bunu bize iletirse size şifre vermemiz mümkün olabilir. Eğer siz şifre erişim aldıktan sonra sunucu içerisinde gayri ahlaki davranışlarda bulunur ve terör estirirseniz sizden şifre erişim hakkınızı geri aldığımız gibi size "KEFİL" olan kişinin de erişim hakkını geri alacağız.
Sunucularda Adminlerin yokluğundan faydalanıp başkalarına yapacağınız bu tür davranışların ekran görüntüleri alınıp bize ulaştırırlarsa yine erişim hakkınız geri alınacaktır.
Bu şartlar altında sunucularımızda akli salim oyun oynayan efendi saygılı her kesin böyle bir ortamda oyun oynamaya hakkı olacağını düşünerek. Yazılanları iyice okuduktan sonra şifre erişim hakkı için müracaat etmelisiniz. Tabiî ki yukarıdaki yazılan şartları kapsıyorsanız size derhal şifre erişim hakkı en kısa zamanda verilecektir.


Sonuç itibari ile COLOR-|FOX| Sunucularında sorunsuzca oyun oynamak istiyorsanız;

-Şifreli sunucularımıza FORUM kayıt adınızla girmelisiniz (yazılış itibari ile şüpheye düşürmeyecek bir şekilde olmalıdır)
-Sunucu içerisinde diğer oyuncuların dikkatlerini dağıtacak yazılar yazmayınız. Herkez oyun oynamak istiyor. Oyun oynayanları rahatsız etmemelisiniz.
-Asla "ARGO" ve "KÜFÜR" lü yazışmayınız. Adminlerin farklı anlamlara yorum yapacağı bilinmeyen kısaltmalar kullanmayınız.
-Adminler ve diğer oyuncular tarafından size yapılan uyarıları olumlu karşılayınız. Tepki göstermeyiniz. Yazılanları takip etmeye çalışan Adminde bir insandır ona yardımcı olmalısınız. Uyarılar suçlama niteliğinde değildir bunu da unutmamalısınız.
-Hiç kimse ile anlamsız tartışmalara gitmeyiniz. eğer düşünceniz o anda kabul görmüyorsa bunu zoraki veya ısrarcı tavırlarla kabul ettirme gayretleri içinde olmayınız.
-Sunucularımızdaki Haritaların "ROTASYON" un dışına çıkılmayacaktır. Şu MAP açın gibi istekleriniz değerlendirilmeyecektir. Eğer oynanan maplardan memnun değilseniz sunucuyu terketmelisiniz.
-Öneri ve şikayetleriniz sunuc içerisinde Adminlere bildirmeyiniz. Bunu FORUM dan PM yolu ile yapabilirsiniz. Eğer sunucu içerisinde agresif davranışları olan kişi veya kişiler varsa bize recordunu yada ss lerini alıp ulaştırın. Geri kalanını bizler hallederiz.

İyi olan her şey iyi insanlara LAYIK tır düşüncesindeyiz.

Bilginize

Hiç yorum yok: