5 Eylül 2008 Cuma

Call Of Duty 4 Modern Warfare Online Perkler , Oyun Türleri Ve Tam Çözümler

Cod4mw Online Perkler , Oyun Türleri Ve Tam Çözümler

Perkler
Birinci Kategori Perkler
Bomb Squad – Patlayıcıları fark etmenizi güçlendirir
C4 x 2 - 2 tane C4 patlayıcıya sahip olursunuz
Claymore x 2 – 2 adet sensörlü mayına sahip olursunuz
RPG-7 x 2 - 2 Roketatarınız olur
Special Grenades x 3 - Smoke bomb dışında 3 el bombasına sahip olursunuz
Bandolier - Silahlarınız için fazladan şarjör
Frag x 3 - 3 el bombası taşırsınız

İkinci Kategori Perkler
Juggernaut - Normalden daha fazla cana sahip olursunuz
Sleight of Hand – şarjör değişim hızını arttırır, kısa sürede değişim yaparsınız
Sonic Boom – Patlayıcılarınız daha fazla hasar verir
Stopping Power – Mermileriniz daha çok hasar verir
Double Tap – Mermi atış hızınız artar
UAV Jammer - Rakip takım radarına yakalanmazsınız
Overkill - İkinci bir ana silah taşıyabilirsiniz

Üçüncü Kategori Perkler:
Deep Impact – Mermilerin delip geçme özelliği daha güçlenir
Extreme Conditioning – Daha uzun süreli koşmanızı sağlar
Last Stand – Ölmeden önce tabancanızı çekip dehşet saçabilirsiniz
Martyrdom – Öldüğünüz zaman öldüğünüz noktaya el bombası bırakırsınız
Steady Aim – Atışlarınızın geri tepme oranını azaltır
Dead Silence – Yürürken daha az ses çıkartırsınız
Iron Lungs – Tüfek kullanırken daha uzun nefesinizi tutabilirsiniz
Eavesdrop – Düşmanın sesli iletişimizi duyabilirsiniz

Oyun Türleri
Team Deathmatch - Bildiğiniz takım bazlı deatmatch.

Free-For-All - Herkesin tek başına olduğu deathmatch.

Domination - Haritadaki bayrakların yakınında durarak bayrağı ele geçirip, geçen süreler boyunca takımınıza puan kazandırmak göreviniz. Aynı takımdan ne kadar çok kişi bir bayrağın yakınında durursa, bayrak o kadar hızlı ele geçirilir. En çok puan toplayan takım maçı kazanır.

Sabotage - Haritada gelişigüzel bir bomba belirir. Amaç bu bombayı önce ele geçirmek, sonra da rakibin üssüne götürüp patlatmaktır.

Headquarters - Haritada bir laptop belirir. Amacınız laptopu ele geçirip onu savunmaktır. Eğer A takımı laptopu ele geçirirse, B takımı laptopu bulup imha etmek zorundadır. A takımı laptopa sahipse, takımdaki oyuncuların round boyunca tek can hakkı olup, B takımı belirli süre aralıklarıyla tekrar spawn olabilmektedir. Takımlar laptopu ellerinde tuttukları sure boyunca puan alırlar. Laptopu ele geçirip/yok etmek için, bulunduğu alanda durmalısınız.

Search and Destroy - Saldıranlar ve savunanlar olmak üzere iki takım vardır. Saldıranların amacı, round süresi dahilinde A ve B noktalarından birine bomba kurmak ve süre bitene kadar bombayı savunmaktır. Bir takımdaki bütün oyuncular ölürse, bomba kurulup imha olursa, kurulmuş bomba çözülürse, ya da round süresi dolarsa, round sona erer. En çok round kazanan takım maçı kazanır.

Oyun Hakkında

Call of Duty 4, yapımını Infinity Ward'ın ve dağıtımını ise Activision'ın üstlendiği FPS tarzı bir oyundur. Oyun Xbox, PlayStation ve PC platformlarında piyasaya sürülmüştür. Call of Duty serisi'nin 4.oyunudur, ama serinin diğer oyunlarından farklı olarak 2.Dünya Savaşı terkedilerek modern zaman üzerine kurgulanmıştır.

Oyun, 25 Nisan 2007'de duyrulmuştur. 6 Nisan'da Amerika'da ve 9 Nisan'da Avrupa'da raflardaki yerini almıştır. Oyun dünya genelinde büyük yankı uyandırmıştır. Oyun siteleri ve otoriteler tarafından olumlu notlar almış ve ödüller kazanmıştır. Call of Duty 4'ün çoklu oyuncu özelliğinin devrim oluşturduğu genel kabul görmüştür.

Call of Duty 4, yakın gelecekte geçen bir savaşı konu almaktadır. Amerika ve müttefikleri ile aşırı milliyetçi Rus güçleri ve Ortadoğu'daki isyancıların mücadelesi olağanüstü bir gerçekçilik anlayışı içinde kurgulanmıştır. Savaş mekanları ise Ortadoğu, Azerbaycan, Rusya ve Çernobil (Bölüm zamanı SSCB, Günümüzde Ukrayna) olarak seçilmiştir. Maksimum 54 kişilik sunucular ile desteklenen çoklu oyuncu özelliği birçok moda ve oyuncunun ilerledikçe yeni silahlar ve yeni özellikleri açabileceği bir "derece/sıralama" sistemine sahiptir.

Oyunda ilk olarak İngiliz [S.A.S]'in gizli ajanı "Soap"(Takma ismi) McTavish olarak oynuyoruz.Ayrıca Amerikan U.S.M.C.'den Sgt.(Çavuş)Paul Jackson'ı canlandırıyoruz.İngiliz [S.A.S]'in komutanı Captain (Yüzbaşı) Price, Amerikan U.S.M.C'nin komutanı Leftenant (Teğmen) Vasquez'dir.Oyundaki düşmanlarımız Khaled Al-Asad ve örgütü,Rus Imran Zakhayev ve oğlu Victor'dur.Oyunun sonu diğer serilerin aksine dramatiktir.

Oyun ilk üç bölümü içeren Prologue,Act1,Act2,Act3 ve Epilogue'dan oluşmaktadır.

Oyunda birçok farklı silahlarla oynuyorsunuz.Değişik görevler veriliyor.Oyunun bazı bölümlerinde nereye gitçeğimizi iyi belirlememiz gerekiyor.

Hiç yorum yok: