12 Eylül 2008 Cuma

Call Of Duty 2 Klan COLOR-|FOX|-FORUM KURALLARI

COLORFOXS FORUMUNDA ÜYELERİMİZİN YAZIŞMALARINDA DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR.
Forumumuzda uyulması gereken kurallar koymak gibi bir düşüncemiz yoktu. Çünkü aklı başında olan bir insanın konuşmalarının da yazışmalarının da sanal da olsa adabına uygun bir tarzda olacağı aşikardı. Bu düşünce ile başladık, gün geldi bunun ne olduğunu bilmeyen kişilere her gün uyarı yapmaktan bıktık usandık. Şimdi geldiğimiz noktada
Biz derizki Forumumuzda;
-Gayri ahlaki konuşmalarda ve yazışmalarda bulunamazsınız.
-Her ne sebeple olursa olsun haklı olduğunuz konular oluştuğunda bile , başkalarının kontrolü altında olan bir alanda küfür argo hakaret etme hakkı vermez. Bunları yapamazsınız.
-Gayri yasal olan düşünceleri içerecek ya da bunları destekleyecek yazışmalarda bulunamazsınız. Şüpheye düştüğünüz konuları yada yazıları yazmadan evvel admin ile temasa geçip tartıştıktan sonra yayınlamaya karar vermeniz daha mantıklı ve isabetli olacaktır.
-Yazışmalarımızda haklılık oranımız ne olursa olsun anlatmak istediğimiz konuyu karşımızdaki kişilere kabul edilebilir seviyede ve uslupta izah etmelisiniz. Bunun dışındaki yazışma tarzı, haklı olabileceğiniz konularda bile sizleri, itibar görülmeyen "haklı" konuma düşüreceği gibi konuyu basitleştirip itici olmasına neden olacaktır.
-Yazılan çizilenler bildiğimiz konuları diğer üyelerle paylaşmaya yönelik olmalıdır. Bu sayede bilinenler, bilmeyen insanlara çok daha kolay ulaşacaktır. Bilgi paylaşıldıkça değer ve taktir kazanacğını unutmayınız.
-Başka yerlerden sizin okuduğunuz bir yazıyı burada paylaşıma açamak için alıntıdır yazısını ekleyerek ya link vererek yada olduğu gibi buraya yazarak bunu yapabilirsiniz.
-Biz bunu bilmiyorduk, buraya yazmamışsınız ben burayı okumadıydım gibi bizim için geçersiz hiç bir itirazı kabul etmeyeceğimizi bilmeniz gerekceğinden yazışmalarınızda yukarıda bahsi geçen kısaslar dahilinde hitaba uygun bir tarzı seçmenizide tavsiye ediyoruz.
-FORUM a üye olduğunuz kullanıcı adlarında |FOX|, FOX Clan Tagımıza andıran bir eklenti koymayınız. Unutmayınız ki bu TAG COLORFOXS Clanına ait tir. Bu TAG ı ancak bu Clanın kendi mensupları kullanabilir. Bu durumda bir kayıt söz konusu ise en yakın zamanda kullanıcı adının değişimi için bizlerle iletişime geçmelisiniz. Aksi taktirse silineceğinizi bilmelisiniz.
-Forumuza üye olupta üyeliği onaylanan, herkezin bahsi geçen kuralları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayarız.

COLOR-|FOX| forumuna BURADAN ulaşabilirsiniz...

Hiç yorum yok: